DE WEBSITEPAKKETTEN

separator

Waarom een website van Websites voor de Bouw?

Websites voor de Bouw is het enige webbureau in Nederland met bouwkundige kennis. Dit in combinatie met mijn jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites, maakt dat ik jouw bedrijf gericht naar een hoger niveau kan tillen.

Twee kant-en-klare websitepakketten

Websites voor de Bouw biedt twee websitepakketten aan, beide zeer compleet. Kies het pakket dat het beste bij jouw onderneming past.

START - website voor de zzp-er

Het pakket START is speciaal voor de zzp-er in de bouw. Bij deze website krijg je standaard één e-mailadres en de website bestaat uit maximaal 5 pagina's. Wil je meer? Dan kun je uiteraard zelf extra e-mailadressen of pagina's aanmaken, of je kiest voor het pakket PROF.

Hosting, domeinnaam en technisch onderhoud van je website is goed geregeld met één van de drie onderhoudspakketten die Websites voor de Bouw aanbiedt.

BESTELLEN Bekijk onderhoudspakketten

PROF - voor het MKB in de bouw

Het pakket PROF is uitgebreider: je krijgt maximaal vijf e-mailadressen en de website bevat maximaal 15 pagina's. Nog meer nodig? Je kunt altijd zelf je website uitbreiden of meer e-mailadressen aanmaken.

Ook bij dit pakket kies je één van de drie onderhoudspakketten voor de hosting, domeinnaam en het technisch onderhoud van je website.

BESTELLEN Bekijk onderhoudspakketten

Alles in één pakket

De websitepakketten START en PROF zijn beide zeer compleet. Een professioneel ontwerp, eenvoudig zelf te beheren en uiteraard persoonlijke begeleiding. Allemaal inbegrepen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de websitepakketten? Bel 030 - 781 00 00 of stuur een bericht via de contactpagina.

In vier stappen naar je nieuwe website

Websites voor de Bouw realiseert je nieuwe website in vier stappen. Eenvoudiger kan haast niet.

Bestellen1

Bestellen

Kies het websitepakket en onderhoudspakket dat het beste bij jouw onderneming past. Mocht je gericht advies willen hebben, neem dan contact met me op. Ik help je graag op weg.
Afstemming2

Afstemming

Na je bestelling neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Alle wensen en mogelijkheden worden besproken.
Realisatie3

Realisatie

Vervolgens ga ik aan de slag. Er wordt net zo lang aan je website gesleuteld tot je 100% tevreden bent. Na oplevering kom ik nogmaals langs om alles uit te leggen en toe te lichten.
Onderhoud4

Onderhoud

Na oplevering blijf ik bij je website betrokken. Ik hou je website veilig en up-to-date en maak elke dag een back-up* van je website.
* vanaf onderhoudspakket STANDAARD

Goed om te weten!

Hieronder vind je een paar van de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met me op.

1Ik heb geen idee hoe mijn website eruit moet komen te zien, wat nu?
Ik help je graag. Daar ben ik tenslotte voor. In een persoonlijk gesprek (op een moment dat het jou uitkomt) laat ik zien wat er mogelijk is en adviseer ik waar dat gewenst is. Samen bespreken we wat het doel van je website is en passen het ontwerp daarop aan.
2Wie levert de teksten voor mijn website?
Je levert zelf de teksten aan voor je website, ik verzorg vervolgens de opmaak. Als je hulp nodig hebt bij het schrijven van goede teksten, kan ik je in contact brengen met een tekstschrijver die gespecialiseerd is in het schrijven voor online teksten.

Een website bestellen?

Kan ik iets voor je betekenen? Vul het bestelformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.