VEELGESTELDE VRAGEN

separator

Hier vind je het antwoord op al je vragen

Domeinnaam en e-mail

1Ik heb nog geen domeinnaam, wat nu?
Geen probleem. Samen zoeken we een passende domeinnaam voor je website. Registratie van deze domeinnaam en de koppeling naar je website regel ik voor je.
2Ik heb al wel een domeinnaam die ik wil gebruiken, kan dat ook?
Natuurlijk. Je domeinnaam zet ik dan over naar onze vaste hostingprovider, zodat hosting en website perfect op elkaar zijn afgestemd.
3Kan ik mijn huidige e-mailadres (naam@domeinnaam.nl) behouden?
Zeker. Na de verhuizing van je domeinnaam maak ik meteen je e-mailadres aan. Je kunt er dan gelijk gebruik van maken.
4Ik heb nu een e-mailadres van Gmail / Outlook / Hotmail / andere provider. Kan ik die blijven gebruiken?
Natuurlijk kan dat. Je krijgt bij je websitepakket echter in ieder geval één e-mailadres gebaseerd op je domeinnaam (dus: naam@domeinnaam.nl). Dat staat een stuk professioneler dan een e-mailadres van Gmail.

Website ontwerp

1Ik heb geen idee hoe mijn website eruit moet komen te zien, wat nu?
Ik help je graag. Daar ben ik tenslotte voor. In een persoonlijk gesprek (op een moment dat het jou uitkomt) laat ik zien wat er mogelijk is en adviseer ik waar dat gewenst is. Samen bespreken we wat het doel van je website is en passen het ontwerp daarop aan.
2Wie levert de teksten voor mijn website?
Je levert zelf de teksten aan voor je website, ik verzorg vervolgens de opmaak. Als je hulp nodig hebt bij het schrijven van goede teksten, kan ik je in contact brengen met een tekstschrijver die gespecialiseerd is in het schrijven voor online teksten.
3En hoe zit dat met foto's?
Ook foto's en afbeeldingen lever je zelf aan. Mocht je nieuwe foto's willen laten maken van jouw projecten, laat me dat dan weten. Ik werk samen met een vaste fotograaf.

Website beheren

1Kan ik zelf mijn website aanpassen?
Uiteraard! Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je 24 uur per dag inloggen op het beveiligde gedeelte van je website, waar je eenvoudig aanpassingen kunt doen. Je ontvangt van mij een duidelijke handleiding en persoonlijke ondersteuning waarmee dit een fluitje van een cent is.
2Ik wil of kan mijn eigen website niet aanpassen, kun jij dat voor me doen?
Natuurlijk. Kies hiervoor het onderhoudspakket PLUS, daarbij is 2 uur per maand inhoudelijk beheer inbegrepen. Bij de overige onderhoudspakketten kan ik ook inhoudelijk beheer verzorgen, dit zal dan apart in rekening gebracht worden.

Overige diensten

1Kun je ook een nieuwe huisstijl ontwerpen?
Ja, ik kan ook het ontwerpen van logo en huisstijl voor je verzorgen. Hier vallen ook bijvoorbeeld layouts voor pdf facturen of e-mail handtekening onder. Hiervoor werk ik samen met een grafisch ontwerper. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
2En drukwerk?
Ook voor drukwerk (visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en dergelijke) kan ik je van dienst zijn. Ik begeleid het hele proces, van ontwerp tot het laten drukken bij de drukkerij. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Staat je vraag er niet bij?

Bel 030 - 781 00 00 of stuur een bericht via de contactpagina.