OVER WEBSITES VOOR DE BOUW

separator

Wie zit er achter Websites voor de Bouw?

Joeri van der Snee


Mijn naam is Joeri van der Snee (35 jaar) en ik ben in 2006 afgestudeerd als bouwkundig ingenieur aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien heb ik als werkvoorbereider gewerkt bij diverse middelgrote en grote aannemers en heb ik te maken gehad met verschillende soorten bouwprojecten: van woningbouw tot utiliteit, van nieuwbouw tot meerjarig onderhoud.

Al sinds eind jaren 90 hou ik mij bezig met het ontwikkelen van websites. Dat resulteerde in de oprichting van ARAneos websolutions in het voorjaar van 2006. Inmiddels heb ik in de afgelopen jaren tientallen websites gebouwd voor bedrijven en particulieren.

In september 2015 is Websites voor de Bouw opgericht. In deze onderneming zijn deze twee krachten gebundeld: een unieke combinatie. Juist vanwege de kennis van beide werelden ben ik de perfecte partij voor bouwend Nederland als het gaat om het realiseren en onderhouden van websites.

Kan ik iets voor je betekenen?

Bel 030 - 781 00 00 of stuur een bericht via de contactpagina.