DE ONDERHOUDSPAKKETTEN

separator

Websites voor de Bouw verzorgt hosting en technisch onderhoud

Met alleen een ontwerp ben je er niet. Websites voor de Bouw verzorgt daarom ook de hosting en het technisch onderhoud aan je website. Zo is (en blijft) je site bereikbaar, snel en veilig. En kun jij je richten op je eigen bedrijf.

Hosting en domeinnaam

Hosting en domeinnaam wordt voor je geregeld. Je website wordt altijd razendsnel geladen door opslag op SSD hosting. Er is voldoende schijfruimte beschikbaar voor honderden foto's voor je portfolio.

Veiligheid

Met speciale software wordt je website optimaal beschermd tegen spam en malware. Zo kunnen bezoekers je website veilig bezoeken.

Updates

Het is belangrijk dat je website up-to-date blijft. Ik controleer dagelijks of er updates voor je website beschikbaar zijn (voor de beheersoftware, de plugins of het ontwerp) en installeren deze wanneer dat nodig is.

Back-up

Elke dag wordt er een back-up* van je complete website (database en bestanden) gemaakt. Deze wordt op een externe (beveiligde) locatie opgeslagen. Zo is er altijd een recente kopie van je website, mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan.
* vanaf onderhoudspakket STANDAARD

Kies één van de drie onderhoudspakketten

Maak een keus uit de drie beschikbare onderhoudspakketten van Websites voor de Bouw. Wil je bepaalde zaken zelf doen? Of besteed je liever alles uit, ook het inhoudelijk beheer? Er is altijd een geschikt onderhoudspakket.

Meer weten?

Wil je meer weten over de onderhoudspakketten? Bel 030 - 781 00 00 of stuur een bericht via de contactpagina.

Goed om te weten!

Hieronder vind je een paar van de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met me op.

1Ik heb nog geen domeinnaam, wat nu?
Geen probleem. Samen zoeken we een passende domeinnaam voor je website. Registratie van deze domeinnaam en de koppeling naar je website regel ik voor je.
2Kan ik zelf mijn website aanpassen?
Uiteraard! Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je 24 uur per dag inloggen op het beveiligde gedeelte van je website, waar je eenvoudig aanpassingen kunt doen. Je ontvangt van mij een duidelijke handleiding en persoonlijke ondersteuning waarmee dit een fluitje van een cent is.
3Ik wil of kan mijn eigen website niet aanpassen, kun jij dat voor me doen?
Natuurlijk. Kies hiervoor het onderhoudspakket PLUS, daarbij is 2 uur per maand inhoudelijk beheer inbegrepen. Bij de overige onderhoudspakketten kan ik ook inhoudelijk beheer verzorgen, dit zal dan apart in rekening gebracht worden.

Een website bestellen?

Kan ik iets voor je betekenen? Vul het bestelformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.